A webáruház fejlesztés alatt áll, az esetleges hibákért elnézésüket kérjük!

The Explorer Magazin előfizetés

Fizess elő most kedvezményes áron a The Explorer magazinra!

  • Kiadónk, a The Explorer Group International 2004 óta van jelen a magyar lappiacon a The Explorer magazinnal. Lapunk az igényes, értékközpontú utazások, illetve a különleges tudományos és földrajzi felfedezések iránt érdeklődők számára nyújt érdekes, figyelemfelkeltő, ismeretterjesztő-jellegű írásokat.
  • Filozófiánk: nézzünk a dolgok mögé! Színes hangvételű, exkluzív cikkeinkben neves fotográfusok és híres szerzők kalauzolják végig az olvasókat kalandos és izgalmas tájakon, bemutatva világunk ismert és ismeretlen részeit, a tengerek mélyétől a világűr végtelenségéig. Magazinunk célja ugyanis, hogy felkutassa, megtalálja és megvizsgálja világunk különleges, egyedülálló értékeit, helyszíneit és eseményeit. Lapunkban jelentős teret kapnak a hazai és külföldi kulturális és természeti látnivalók, illetve az egykori és mai felfedezéseket segítő technikai eszközök bemutatása, valamint a mai trendi utazókat érdeklő praktikus információk is. Lapunk hasábjain izgalmas szafarik, lélegzetelállító expedíciók, érdekes felfedezések, nyüzsgő fesztiválok, életre szóló kalandok és embert próbáló kihívások elevenednek meg.
  • Szellemiségünkben és egyedülálló szponzorálási programunkban kiemelt szerepet szánunk a környezetvédelmi szempontoknak, a felelős utazás témájának, a jövő generáció számára is releváns tájékoztatásnak és az eltűnő félben lévő kultúrák dokumentálásának. Ezt az elkötelezettségünket az Explorer Society megalapításával tovább erősítettük.
  • Az előfizetés díja: Hat lapszámra bruttó 4770 Ft
  • Most AKCIÓBAN csak:

Cikksz.: #14005
3 900 Ft


 A termek jelenleg nem kaphato!

Hasonló termékek