A webáruház fejlesztés alatt áll, az esetleges hibákért elnézésüket kérjük!

BARE XCS2 PRO DRY szárazruha

A Bare 2012-es újdonsága ez az új felfogásban fejlesztett, elasztikus anyagból készült száraz búvárruha.

  • 2 mm-es kompresszált neoprén az új búvárruha anyaga, mely minden irányban egyformán elasztikus, így az anyag nyúlékonyságának köszönhetően a búvárruhának nincs szüksége ágyékhevederre és plusz anyagra a derékrésznél, mert ezek nélkül is kényelmesen tud mozogni a búvár.
  • A búvárruha már az új fejlesztésű TIZIP műanyag cipzárral van ellátva, melyet látványosan könnyebb behúzni, vagy nyitni, kevésbé sérülékeny, mint a fémcipzár és jóval kevesebb törődést igényel.
  • Az XCS2 Pro Dry búvárruha hátul cipzáras modell, rendelkezik 360 fokban elforgatható inflátor szeleppel és szabályozható leeresztő szeleppel.
  • A búvárruhának extra erős és rendkívül tartós, palacknyakú latex karmandzsettái vannak.
  • A megrendelő választhat a latex vagy neoprén nyakmandzsetta között,illetve, hogy neoprén zoknival, vagy búvárcsizmával szeretné e a búvárruhát.
  • A kopásálló kevlár térdvédők lehetővé teszik, hogy oktatásra, munkavégzésre is alkalmas legyen a búvárruha.
  • A Bare egyedülálló módon ÉLETHOSSZIG TARTÓ GARANCIÁT ad minden száraz búvárruhájára, így az XCS2 Pro Dry-ra is!
  • Rendelhető férfi és női modell is természetesen a búvárruhából.
  • Összesen 16 férfi és 6 női alapméretből választhat az átlagos méretű búvár.
  • Amennyiben egyik méret sem lenne jó, úgy a testméretek szerint készül a búvárruha.
  • Választható színek: fekete, kék és piros.
Mérettáblázat

Cikksz.: #1668
319 900 Ft

Szín: Méret:
 Kosárba »

Hasonló termékek

BARE TRILAM HD TECH DRY szárazruha

A nagyon erős anyaga, a szabása és a front cipzár miatt a legkedveltebb BARE száraz ruha!

389 900 Ft

További információk »

BARE XCD2 TECH DRY szárazruha

A BARE zászlóvivője ez a szárazruha, mely hiper-kompresszált, 2 mm-es neoprénből készült, elsősorban a technikai búvárokra gondolva!

349 900 Ft

További információk »

BARE TRILAM HD PRO DRY szárazruha

Az extra könnyű súlya, az elnyűhetetlen anyaga és a nagyon kényelmes kialakítása miatt, az egyik legkedveltebb szárazruha minden fajta búvártevékenységhez és szinte bármely vízhőmérséklethez!

349 900 Ft

További információk »

BARE CD4 PRO DRY szárazruha

Kompresszált, 4 mm-es neoprénből készült szárazruha, olyan búvárok számára, akik nem csak a látvány miatt, de a mélyebb, hidegebb vizekben is gyakran merülnek!

269 900 Ft

További információk »

BARE SB SYSTEM szárazruha

A Bare 2011-es legújabb fejlesztése ez a szárazruha! Minden szempontból forradalmian új elképzelések fejlesztések jegyében született. Az SB System búvárruha anyaga kopásálló, mégis elasztikus anyagból készült. Ez, és a különösen könnyű súlya miatt minden eddigi száraz búvárruhánál kényelmesebb viseletet biztosít. Az elasztikussága testhezállóságot tesz lehetővé, mely miatt lecsökken a búvár közegellenállása a víz alatt, mind amellett, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja. A speciális, több rétegű, kimondottan ehhez a ruhához fejlesztett és gyártott száraz búvárruha aláöltöző lehetővé teszi, hogy a búvárruha belsejében nem csapódjék le a nedvesség, így sem a búvár teste, sem az aláöltözője nem lesz nedves, vagy vizes a merülés során, miközben ez által is növekszik a komfort érzet. Természetesen ez az új filozófia szerint épített búvárruha a cipzár esetében is követi a megújult szellemiséget, vagyis a szintén új fejlesztésű TIZIP műanyag cipzárral van felszerelve, melyet látványosan könnyebb behúzni, kevésbé sérülékeny, mint az elődei és mégis kevesebb törődést igényel. Az elől cipzáras kivitelnek köszönhetően a búvárruha egyedül fel, illetve levehető.

425 000 Ft

További információk »